П'ять порад. Як зробити ранок нареченої незабутнім?

Щоб весільний день, пройшов успішно, його варто ДОБРЕ почати. Вже хорошою традицією стала дуже жіночна фотосесія нареченої перед приїздом нареченого, в пінюарі чи легкому, мереживному халатику. Навіть є такий вид фотозйомки, стиль - "Ранок нареченої". Так от, щоб задати правильний ритм на увесь день, мати хороший настрій та потішити себе гарними світлинами - потрібно вдало провести, цю першу і важливу зйомку Твого весілля. Тут я постараюсь розповісти про п'ять порад, які допоможуть Тобі зробити цю фотозйомку успішною. Ну що ж - поїхали!

ПЕРША ПОРАДА! Розслабся. Тобі не потрібно, в свій день, заморочуватись про те, чи приїхали гості з Хмельницького, чи декоратори вже почали свою роботу в залі і коли вже нарешті привезуть букет. Це Твій день - проведи його, як своє свято! Переклади свій тягар "організатора" весілля - професіоналам, а саме весільним координаторам чи організаторам. Котрі з радістю допоможуть тобі владнати усі організаційні питання і ти зможеш повноцінно розслабитись. Адже від Твого НАСТРОЮ залежить, як ти проведеш своє весілля і найголовніше - від настрою залежить, які вийдуть фотографії і зокрема весільний фільм. Не хочу, щоб коли ти переглядала свої фото - казала, щось типу "чому я така зла на фото?" або "чому я без настрою?" Я хочу, щоб Ти згадувала цей день з радістю, а це можливо лише при одній умові - в тебе були такі ж почуття в момент зйомки.

ДРУГА ПОРАДА! Дозволь собі хильнути :) Ця порада, напряму пов'язана з першою. Адже не рідко, щоб по-справжньому розслабитись, нам потрібно трішки випити смачного, п'янкого напою, який нам до душі. Не бійся це зробити. По-перше, це допоможе тобі зайняти руки, адже це часто є проблемою - куди їх подіти. По-друге, це швидко допоможе тобі увійти в ритм і почати кайфувати - а задоволення від процесу зйомки, передує задоволенню від отриманого результату, у вигляді фото. 

 

ТРЕТЯ ПОРАДА! В оточенні "своїх". В такий важливий день, Ти мабуть, запросиш своїх найкращих подруг, бути в ролі дружок. Не забудь їх взяти з собою на таку зйомку. В першу чергу - вони допоможуть тобі з усілякими "дівочими" штучками - типу зав'язати сукню, допомогти з вибором кульчиків, вдягнути фату і тд. Також, дуже важливим фактом є те, що коли Ти в оточенні друзів - створюється невимушена атмосфера, Тобі легше розлабитись. Та й взагалі - кадри коли ви з подругами дуркуєте, випиваєте шампанське, скачете на ліжку - НЕРЕАЛЬНО круті! 

ЧЕТВЕРТА ПОРАДА! Подумай про фон. Коли в Тебе хороший настрій, Ти в шикарному кружевному пінюарі, в оточенні найліпших подруг, попиваєш улюблене Asti, але стоїш на фоні "ковра" і збоку стіл з короваями, ковбасою і самогонкою - все те, що Ти так готувала зіпсується через "поганий фон"! Раджу робити таку фотозйомку в готельному номері - де немає нічого зайвого, а також немає шумних гостей за дверима. Звісно, якщо стиль Твоєї квартири дозволяє провести фотосесію в ній - чому б ні? Просто слід попіклуватись, щоб ніхто за дверима Тебе не відволікав. Краса кадру залежить НЕ лише від красивої моделі, але й фону на якому вона стоїть.

П'ЯТА ПОРАДА! Твоя сторона. Це не те, щоб порада. Лише думки, з власного досвіду. Як правило, в час, коли ми всі оточені селфі-камерами - ми можемо знати з якого боку краще виходимо (якщо це принципово важливе питання для нас). Знаю багато дівчат - взагалі цим не заморочуються і виглядають круто з усіх сторін. Та деколи за рахунок нашої зачіски чи інших анатомічних складових - котрась зі сторін, нам більше до вподоби. Особисто в мене є теж така сторона - ліва. Так от, якщо ти відносишся до такої ж категорії "людей з пунктиком", як і я, то повідом мене про свою сторону і під час зйомки, старайся бути повернутою до камери - саме нею.

 

Впринципі, з усіх цих порад, найважливіша - це мати хороший настрій! Адже саме від цього напряму залежить результат. Пам'ятай, що це Твій день, проведи його з насолодою кожної хвилини і незаморочуйся дурницями, адже весілля буває раз в житті - зроби його незабутнім!